About me

outfitbos9

Hi welkom op mijn blog!

Mijn naam is Marjolein Egbers, ik ben tweeëntwintig jaar oud en beheer sinds 15 september 2013 BlogbyMerdjelin. Ik ben een Redactie & Mediaproductie studente aan de Hogeschool van Amsterdam waar ik mijn passie voor schrijven heb ontdekt. Naast deze studie werk ik met veel plezier als receptioniste bij een sportschool om lekker wat bij te verdienen. Om mijn conditie op pijl en mijn lichaam ‘in shape’ te houden, fitness ik graag of volg ik een groepsles. Zo blijf ik niet alleen in vorm, maar heb ik ook de kans om mijn hoofd leeg te maken.

Op dit kleine stukje web laat ik mijn creativiteit de vrije loop! Schrijven is namelijk mijn grote passie, vandaar dat ik deze blog ook ben begonnen. BlogbyMerdjelin startte in 2013 als lifestyle blog, maar is vanaf 9 januari 2015 een inspiratieblog geworden. Vaste artikelen op vaste dagen werken naar mijn mening beter en daarnaast wilde ik mij focussen op vier vaste pijlers, namelijk: food, fashion, sport en beauty. Naast schrijven is (natuur)fotografie een grote hobby van mij geworden en ga ik graag met mijn Nikon D3200 op pad om mooie plaatjes te schieten.

Als je het leuk vindt om mij te volgen, dan kan dat zeker! Op Instagram plaats ik regelmatig foto’s van de dingen die ik doe in mijn dagelijks leven. Ook ben ik te vinden op Twitter, waar ik dagelijks mijn struggles, meningen, frustraties en leuke dingen deel. Op Facebook ben ik ook te vinden en mocht je nou op de hoogte gehouden worden van de artikelen die ik plaats? Dan kun je mij volgen via Bloglovin. Voor nu wil ik je veel plezier wensen bij het lezen van mijn blog!

Liefs, Marjolein