Sport | Mijn favorieten items

sport1

De laatste weken ben ik weer actief aan het sporten en ik moet zeggen dat ik het heerlijk vind. Ik snap niet dat ik zo’n lange periode gewoon niet geweest ben. Bij het sporten horen natuurlijk sportitems en vandaag deel ik met jullie mijn favorieten!

sport2Deze sporttop en sportbh heb ik alweer even geleden gekocht bij de H&M. H&M heeft tegenwoordig echt een onwijs leuke sportcollectie voor weinig geld vergeleken met de wat duurdere merken. Ik draag deze sportbh altijd in combinatie met deze top die beide voorzien zijn van de dezelfde soort panterprint. Het shirtje is erg luchtig en dat vind ik persoonlijk erg fijn tijdens het sporten.

sport3

Deze Nike sportschoenen heb ik ondertussen alweer twee jaar en stiekem wordt het wel tijd voor nieuwe sportschoenen, maar ik vind ze gewoon nog te leuk. Ze zitten ook nog te comfortabel om ze weg te doen. Dit zijn mijn enige sportschoenen die ik heb dus ze worden fanatiek gedragen. Ik ben ondertussen wel al aan het kijken voor nieuwe sportschoenen maar heb helaas nog geen nieuwe kunnen vinden. De Reebok fles (die je op de allereerste foto goed ziet) is mijn nieuwe favoriet. Deze kreeg ik laatst bij een event van Reebok bij ons op de sportschool. We mochten de nieuwe Reebok schoenen proberen tijdens de groepslessen en kregen achteraf een fijne goodiebag waar deze fles inzat. Mijn laatste favoriet is de hardloopbroek van Nike. Dit is waarschijnlijk mijn beste sportaankoop tot nu toe geweest. De broek is van goede kwaliteit en zit heerlijk. De broek was wel wat duurder, volgens mij heb ik hem twee jaar geleden gekocht voor circa €50,- maar dat is deze broek zeker waard. Ik draag hem nu al twee jaar en hij ziet er nog steeds goed uit.

Wat zijn jullie favoriete items?

liefs mrjolein

Comments

  1. Anniek says

    Ha, wat toevallig, ik deel net vandaag ook mijn hardloopoutfit! Ik heb net een nieuwe legging gekocht van Urban Classics. Ik zat ook nog te kijken naar leggingen van Nike, maar die vond ik toch wel wat duur. Wel fijn om te horen dat jij er zo happy mee bent, en dat het een goede investering is geweest! Je sportschoenen vind ik ook tof, lekker vrolijk kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *