Welkom op mijn vernieuwde blog

original

Lieve lezers, I’am back! Allereerst wil ik jullie nog een gelukkig nieuwjaar wensen, ik hoop dat jullie allemaal hele fijne feestdagen gehad hebben en er goed van hebben genoten natuurlijk. Zoals jullie zien ben ik weer terug en is er behoorlijk wat veranderd op mijn blog. Benieuwd naar wat er allemaal al is veranderd en wat er nog gaat veranderen op BlogbyMerdjelin?

Een belangrijke verandering van mijn blog is de inhoud. Vanaf nu is BlogbyMerdjelin geen lifestyle blog meer, maar een inspiratieblog. Ik ga mij richten op vier vaste pijlers, namelijk: sport, food, beauty en fashion. Iedere maandag komt er een sport gerelateerd artikel online, op woensdag een beauty gerelateerd artikel, iedere vrijdag kun je een food gerelateerd artikel verwachten en op zondag een fashion gerelateerd artikel. Vaste onderwerpen op vaste dagen dus! Van de vernieuwde inhoud zien jullie nu niks, maar dat komt binnenkort helemaal goed. Vanaf maandag komt het allereerste artikel online, dus houdt mijn blog in de gaten.

Zoals je ziet is mijn header ook aangepast en blijf ik bloggen onder mijn oude vertrouwde naam BlogbyMerdjelin. Maar omdat BlogbyMerdjelin nu een inspiratieblog is, vond ik de grote letters GET INSPIRED wel toepasselijk. De layout was naar mijn mening ook aan wat verandering toe. Mijn oude layout vond ik nog steeds erg mooi, maar was naar mijn mening niet passend bij het inspiratieblog idee. Vandaar dat ik gekozen heb voor een iets strakkere en volwassenere layout.

Het zijn dus heel wat veranderingen, maar ik, de vrolijke schrijfster achter deze blog, blijft exact hetzelfde. Dus don’t worry we gaan er gewoon weer een spetterend jaar van maken met een iets ander uiterlijk en concept. Ik hoop uiteraard dat jullie net zo enthousiast zijn over de veranderingen als ik en dat jullie de artikelen op BlogbyMerdjelin net zo trouw blijven lezen als voorheen.

Wat vinden jullie van mijn vernieuwde blog?

liefs mrjolein

Comments

  1. Gea says

    Het ziet er erg goed uit! ik ben benieuwd naar de posts die komen gaan! leuke onderwerpen heb je ook gekozen. De layout die je nu hebt is erg mooi en overzichtelijk! Goed bezig! Liefs Gea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *