Overige | Swap met Donna

Swap

Hi meiden, jullie zullen wel denken… een artikel op zaterdag? Jaa ik vind het leuk om zo nu en dan ook andere artikelen online te knallen. Dus vandaar dat ik vandaag een ander artikel heb als normaal. Ik heb namelijk samen met Donna een swap gedaan. Benieuwd wat ik kreeg?

Donna en ik hadden vooraf afgesproken dat we een swap t.w.v. €20,- zouden doen. We zijn ongeveer een maandje op zoek gegaan naar fijne en leuke producten die we elkaar konden geven. Aangezien ik met Donna studeer zien we elkaar regelmatig op school en hebben we daar ook onze swaps uitgewisseld. Ik pakte thuis de cadeautjes uit en was ontzettend verrast!

swap1

Zoals je ziet ben ik onwijs verwend met erg fijne producten. Ik was bekend met bijna alle merken, maar had alle producten nog nooit eerder uitgeprobeerd dus dat vond ik erg leuk. Zo kreeg ik reinigingsdoekjes voor je gezicht van Sence, een hydraterende gezichtscrème van Zarqa (incl. een serum), de reinigingsmouse van Louis Widmer (het merk waar ik super fan van ben), hand- en voetcreme van Herbamedicus, een armbandje en een heerlijke douchgel van Dove. Ik heb vaker producten van Dove gehad maar deze geur nog niet.

swap2Naast de bovengenoemde producten kreeg ik ook nog een heel pakketje met testers. Iets waar ik echt dol op ben. Ik probeer graag nieuwe producten uit en dat kan het beste met testers. Ik ben heel blij met alle producten die in het pakket van Donna zaten, en kan niet wachten om ze uit te proberen. Zijn jullie benieuwd naar de producten die ik aan Donna gegeven heb? Bekijk dan de video van Donna.

Wat vinden jullie van deze swap?

liefs mrjolein

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *